AKCIJSKI PELETI

Zagotovite si svoje akcijske pelete še pred glavno kurilno sezno in ohranite toplino svojega doma. Pri nas so na voljo najcenejši peleti daleč okoli, nudimo pa tudi hitro, priročno in kakovostno dostavo peletov po celotni sloveniji.
Poleg ugodnih plačilnih pogojev se naši akcijski peleti odlikujejo še po odlični kurilni vrednosti brez kompromisov. Poceni peleti še nikoli niso bili tako kvalitetni in dostopni.
Preglejte našo akcijsko ponudbo peletov še pred iztekom akcije in uporabite enostaven sistem naročila za hiter, varen in priročen nakup peletov za celo leto.

Izbirajte med smrekovini ali mešanimi peleti A1 in A2 kvalitete, pakiranih v vrečah na paleti z priročno dostavo do doma. Poleg visoke kurilne vrednosti puščajo malo pepela in, ker so stranski produkt oziroma odpadni del lesne industrije dosegajo odlične cene.
So primerni za vse sorte peči na lesne pelete in so tudi CO2 nevtralni, kar pomeni, da poleg odličnega energetskega izkoristka prav tako pomagate ohranjati naravo in okolje v največji možni meri.

HOUSE PELLETS A1 – smreka

House pellets A1
A1_splet

ARBOREKO A1 – smreka

arboreko a1 smreka
A1_splet

Sava Ensa A2 – mešani

peleti sava premium a2 mešani
A2_splet

FAŠ NATURA A2 – smreka

Faš natura A2 Akcijski peleti
A2_splet

BIOPELETI A2 – mešani

bioleti
A2_splet
emblemi