POGOJI POSLOVANJA

DOSTAVA

Cenik z dostavo velja na območju celotne Slovenije. Za posebej odročne kraje si pridržujemo pravico, da po dogovoru dodatno zaračunamo prevoz. Dostavo vršimo: kamion z razkladalno ploščadjo in električnim paletnim vozičkom. (primerno za tlakovane in asfaltirane površine) kamion z dvigalom (hijab) in ročnim paletnim vozičkom, (primerno za travnate površine, makedam, pesek, razklad čez ograjo…) kombi (ozke dostavne poti, širina ceste manj kot 2,4m )

PRITOŽBE IN REKLAMACIJE

V skladu z 43. a členom zakona o varstvu potrošnikov, naročenega blaga ni možno vrniti prodajalcu, razen če je predmet reklamacije. Vsako pritožbo in reklamacijo bomo obravnavali v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije na izdelke oziroma storitev lahko sporočite na naslov: Trgovina Košarica,Janez Vozelj s.p.,Pernovo 17a, Žalec 3310 ali po e-pošti info@zatopeldom.com lahko potrošnik pošlje tudi svoje ugovore, pripombe, zahtevke in izjave.

ZASEBNOST PODATKOV

Vsebina izjave o varstvu osebnih podatkov se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov. Vse podatke, ki nam jih boste na kakršenkoli način posredovali, bomo brezpogojno varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v primerih, ki jih določa zakon.

logo_topeldom